HePa Group Oy

TEITOA MEISTÄ

HePa Group Oy on suomalainen konserniyritys, joka tarjoaa täysin uudenlaista henkilöstöpalvelua juuri sinuun tarpeisiin. Yrityksemme on sinun ja palvelutarjoajien kohtaamispaikka. Asiakkaanamme saat ammattilaista apua helposti, vaivattomasti ja ajallaan. Autamme sinua löytämään laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Yhteistyökumppanimme ovat tarkkaan valikoituja alansa parhaita ammattilaisia. Tarkoituksenamme on helpottaa yrittäjien arkea.


Yrityksemme tarjoaa asiakkaille muun muassa:
Rakennusmies
Rakennusapumies
Sementtimies/Betonipaikkari
Elementtiasentaja
Raudoittaja
Timpuri

Työntekijöillämme on rakennustyömaalla vaadittava työasu, perussuojaimet, perustyökalut ja turvallisuus- sekä valttikortit.


Tuusulan märkätilaremontit Oy on HePa Group Oy:n tytäryhtiö. Vuonna 2022 tammikuussa on päätetty remonttiliiketoimintaa erottaa pääyhtiöstä sen liiketoiminnan nopean kasvun vuoksi. Näin onnistumme tarjoamaan asiakkaille laadukkaampaa palvelua uuden kasvustrategian myötä. Kehitämme märkätilaremontit uudelle tasolle.

Teemme kylpyhuone ja sauna remontit avaimet käteen periaatteella laatu standardia noudattaen. Palvelu sisältää koko projektin suunnittelusta toteutukseen sisällyttäen kaikki materiaalit sekä kalusteet.


HePa Store on verkkokauppa, joka tarjoa Suomen uusimmat ja parhaimmat sisustus- ja rakennustuotteet. Osta kaikki mitä tarvitset kylpyhuoneremonttia varten yhdestä paikasta.